Ik heb de documenten voor de challenge niet ontvangen

De Challenge bestanden worden vanaf de Zomer Slank Challenge 2022 niet meer met de bestelling meegestuurd. Je kunt de bestanden nu in de Jasperalblas app downloaden. Dit doe je als volgt.
  1. Ga naar app.jasperalblas.nl of zorg dat je de app op je telefoon of tablet hebt geïnstalleerd (installatie instructies).
  2. Log in met je account (bij het bestellen van een challenge wordt er automatisch een account aangemaakt, je ontvangt je wachtwoord per mail).
  3. Klik op de betreffende Challenge en navigeer naar beneden en klik op Download PDF bestanden.
  4. Je kunt direct alle bestanden downloaden door op "Download alle bestanden" te klikken. De download link wordt dan naar je e-mail gestuurd. Je kunt ook één specifiek bestand downloaden door op de naam van een individueel bestand te klikken. Als je alleen een bestand wilt inzien, kan je klikken op het icoon rechts naast het betreffende bestand.

Nog niet helemaal duidelijk? In deze video laat Jasper precies zien hoe je de bestanden kunt downloaden.

Trouble shooting

Heb je geen inloggegevens voor de app ontvangen of ben je je inloggegevens vergeten? Vul dan alleen je e-mailadres in op het inlogscherm en klik vervolgens op wachtwoord vergeten. Er wordt dan een nieuw wachtwoord naar je e-mail gestuurd. Zorg er wel voor dat je hetzelfde e-mailadres gebruikt waarmee je de Challenge besteld hebt.

Heb je op "Download alle bestanden" geklikt, maar komen ze niet aan in je e-mail (ook niet in spamfolder)? De kans is dat jouw e-mail vol is, of dat de bestanden groter zijn dan is toegestaan bij jouw e-mailprogramma. In dat geval kun je het beste de bestanden individueel downloaden door op de naam van het bestand de klikken. Als die mails ook niet aankomen kun je op het icoon rechts naast een bestand klikken en de pdf's vervolgens één-voor-één op jouw apparaat opslaan.

Mocht je toch nog problemen ondervinden met het downloaden van de bestanden, klik dan hieronder bij ' Nog steeds hulp nodig' op 'Neem contact op' en stel je vraag. We maken het dan zo snel mogelijk voor je in orde.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je beoordeling Er heeft zich een probleem voorgedaan bij het verzenden van je feedback. Probeer het later nog eens.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact op Neem contact op