Ik zie de Challenge niet in mijn app

Een Challenge is tot 3 maanden na de startdatum te zien in de app. Op het moment dat we starten met een nieuwe Challenge is de oude Challenge niet meer te open via de app.

Het kan zijn dat de Challenge na aankoop niet direct zichtbaar is in de app. Meestal verschijnt deze dan na enkele uren in je overzichtsscherm. 

Als je sneller bij de bestanden wilt kun je twee dingen doen:

1. Je kunt via je computer naar app.jasperalblas.nl en daar inloggen (door dat in een incognito venster te doen in je browser vergroot je de kans dat de app niet uit de cache geladen wordt).

2. Je kunt de app van je telefoon verwijderen en hem dan weer opnieuw installeren (door na het verwijderen je telefoon opnieuw op te starten vergroot je de kans dat de app niet uit de cache geladen wordt).

Heb je 24 uur na aankoop de Challenge nog steeds niet in beeld, klik dan hieronder bij 'Nog steeds hulp nodig' op 'Neem contact op' en stel ons hiervan op de hoogte. We maken het dan zo snel mogelijk voor je in orde.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je beoordeling Er heeft zich een probleem voorgedaan bij het verzenden van je feedback. Probeer het later nog eens.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact op Neem contact op