Is de challenge verkrijgbaar in boekvorm?

Het is een digitaal programma dat je via de email toegestuurd krijgt. Je krijgt dus geen fysiek boek in de brievenbus. Ook krijg je toegang tot onze app, waar de recepten 3 maanden in blijven staan.

Het programma bevat vier praktische weekschema's aan heerlijke recepten en een aantal aantrekkelijke bonussen. Om het je makkelijker te maken zitten er printbare weekschema's en boodschappenlijsten bij. Als je het echt fijner vindt om het op papier te hebben, zou je het ook kunnen laten afdrukken. 

Op deze pagina wordt uitgelegd hoe je de bestanden kunt downloaden: https://vragen.jasperalblas.nl/article/197-challenge-documenten-niet-ontvangen

We hebben een afspraak met Studentendrukwerk, zodat je daar de challenge met 15% korting kunt laten printen. Het wordt dan uitgeprint naar je toegestuurd. Ga naar https://www.studentendrukwerk.nl/jasper-alblas
en gebruik de kortingscode JASPERALBLAS

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je beoordeling Er heeft zich een probleem voorgedaan bij het verzenden van je feedback. Probeer het later nog eens.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact op Neem contact op