Welk programma past het beste bij mij?

We hebben veel verschillende programma's en het ene programma is niet beter dan het andere. Ze zijn allemaal geschikt om mee af te vallen of een gezond voedingspatroon aan te leren. Alle programma's gebaseerd op dezelfde methode maar hebben net een andere insteek en thema.

Het gaat er vooral om wat jou het meeste aanspreekt. Ben je gek op smoothies en wil je wat sneller afvallen? Dan is het Smoothie programma misschien iets voor je. Eet je liever geen vlees? Kijk dan eens bij het Vegetarisch Afslank Plan.

Het Bodyhappiness programma is ons meest uitgebreide programma en bevat 8 weekschema's met enorm veel recepten. Daarnaast vind je er alle theorie en afslanktechnieken die wij de afgelopen jaren geleerd hebben. Dit is ons meest complete boek als het over afvallen gaat.

Het 7x7 programma is ons meest bekende 'instapmodel', je krijgt 4 weekschema's met verschillende recepten aangevuld met veel snackrecepten, bakrecepten e.d. Verder krijg je ook wat inhoudelijke informatie over afvallen en hoe dit programma te volgen.

Je kunt alle programma's met elkaar combineren, zodat je nooit zonder inspiratie voor nieuwe recepten zit. 

Hier kun je alle programma's bekijken

Twijfel je over welk programma het beste bij je past? Stuur vooral een mail naar info@jasperalblas.nl en onze voedingscoaches denken graag met je mee.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je beoordeling Er heeft zich een probleem voorgedaan bij het verzenden van je feedback. Probeer het later nog eens.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact op Neem contact op