Wat is het verschil tussen de programma's?

We hebben verschillende programma's en het ene programma is niet beter dan het andere. Ze zijn allemaal geschikt om mee af te vallen of een gezond voedingspatroon aan te leren. Alle programma's gebaseerd op dezelfde methode maar hebben net een andere insteek en thema.

- Het Bodyhappiness programma is ons meest uitgebreide programma en bevat 8 weekschema's met enorm veel recepten. Daarnaast vind je er alle theorie en afslanktechnieken die wij de afgelopen jaren geleerd hebben. Dit is ons meest complete boek als het over afvallen gaat.

- Het Stop eetbuien programma richt zich om het aanpakken van eetbuien. Je onderzoekt waar eetbuien vandaag komen en gaat er aan de hand van oefeningen mee aan de slag. Je volgt daarbij 90 dagen de recepten uit het receptenboek.

- Het 7x7 Afslank programma is ons meest bekende 'instapmodel', je krijgt 4 weekschema's met verschillende recepten aangevuld met veel snackrecepten, bakrecepten etc. Verder krijg je ook wat inhoudelijke informatie over afvallen en hoe dit programma te volgen.

- Het Gezonde 20 minuten recepten boek is ideaal als je op zoekt bent naar maaltijden die niet te lang duren. In dit boekt staan meer dan 140 recepten die binnen 20 minuten op tafel staan. Je kan digitaal de 4 bijbehorende weekschema’s downloaden. Per dag staat er aangegeven welke gerechten uit het boek je kunt eten om optimaal vet te verbranden. 

- Eet je liever geen of minder vlees en vis? Dan zijn onze vegetarische programma's ideaal voor je. Er is een editie met meer zomerse recepten en een editie meer voor de winter

- Het Smoothie Afslank Plan bevat 3 programma's die je helpen om hardnekkig lichaamsvet te verbranden. Je vervangt één of meer maaltijden per dag door een smoothie of soep. Ideaal als je het afvallen aan het begin met een kick start wilt beginnen, of al een tijdje stil staat in het afvalproces en je door een plateau wilt breken.

- Naast bovenstaande programma's organiseren we drie keer per jaar een Challenge, waarbij je vier weken lang het roer omgooit. Je ontvang digitale bestanden met recepten die passen bij het moment in het jaar en je gaat met duizenden mensen tegelijk aan de slag met hetzelfde programma en veel online begeleiding.

Je kunt alle programma's met elkaar combineren, zodat je nooit zonder inspiratie voor nieuwe recepten zit. Twijfel je over welk programma het beste bij je past? Stuur vooral een mail naar info@jasperalblas.nl en onze voedingscoaches denken graag met je mee.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je beoordeling Er heeft zich een probleem voorgedaan bij het verzenden van je feedback. Probeer het later nog eens.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact op Neem contact op