Mag ik tijdens het geven van borstvoeding bezig gaan met koolhydraatarm eten?

Deze methode is geen dieet maar een leefwijze waarmee je prima kunt beginnen als je borstvoeding geeft. Onze programma’s bestaan enkel uit koolhydraatarme en onbewerkte voeding die goed is voor zowel jou als voor je kindje.

Als je net bevallen bent en borstvoeding geeft, is het erg belangrijk om voldoende energie binnen te krijgen. Als je merkt dat je veel trek hebt als je eet volgens onze programma’s dan kan je altijd wat extra langzame koolhydraten toevoegen in de vorm van zoete aardappel, havermout, quinoa of een stukje extra fruit of een gezond tussendoortje.

Het is belangrijk dat je ervoor zorgt dat je geen honger hebt en echt genoeg eet, zodat je voldoende energie hebt en je lichaam goed kan ontzwangeren. Eten volgens deze methode zorgt ervoor dat je energiek deze periode doorkomt en helpt je op een rustige en blijvende manier van je zwangerschapskilo’s af.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je beoordeling Er heeft zich een probleem voorgedaan bij het verzenden van je feedback. Probeer het later nog eens.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact op Neem contact op